FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Új felhasználó vagy? Regisztráció
Elfelejtett jelszó
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb híreinkről és szolgáltatásainkról.
TESZTEK
ÜGYVÉDKERESŐ
JOGIPROGRAM


emberölés
emberölés
Kaiser ítéletét jóváhagyták, Hajdú ellen új eljárás indul.

Jóváhagyta a Fővárosi Ítélőtábla Kaiser Edével kapcsolatban a tényleges életfogytiglani szabadságvesztés büntetést.
Az eleven csomag.

I. Emberölést is megvalósító emberrablást követ el, aki – a követelésének biztosítékául fogva tartott – ötéves gyermeket összekötözve, lezárt bőröndbe helyezi, és a sértett gyermek fulladás következtében meghal.

Gondoskodás.....

A kórházban a sértettel érdemi konfliktust teremteni nem lehetett. Az igen elhanyagolt küllemű sértett mindkét széklettel szennyezett alsó végtagján kiterjedt, váladékozó, bűzös bőrelváltozások, kiterjedt felfekvések, nyílt sebek voltak, melyekbe a rajta lévő elmocskolódott ruházat beleragadt, alóla, valamint az élő szövetekből kukacok, bogarak jöttek elő.

Szétverték a pisztolyt az áldozat fején.

........Itt több célzott lövést adott le a sértettre, aki egy ideig futva menekült, majd összeesett. Ekkor az I.r. terhelt a hason fekvő sértett hátára feküdt és a pisztollyal, nagy erővel addig ütötte, míg a pisztoly darabokra tört. Ezután a nyakára helyezte a fojtózsinórt, és kétszer megrántotta.
Gyermeki gyújtogatás.

A vádlott távollétében az egyik gyermek a lakás nagyobbik szobájában gyufát gyújtott, aminek következtében a szobában lévő franciaágy meggyulladt. A gyermekek a másik szobába, nagyanyjukhoz menekültek, aki állapota miatt sem a lakást elhagyni, sem segítséget hívni, de még az erkélyablakot kinyitni sem volt képes.