FőoldalSportÜgyvédkeresőJogiprogramKresztesztJuniorEgyetem
Regisztrációs útmutató

Tisztelt Ügyvédnő/Ügyvéd úr !

A Rexinfo adatbázisába a regisztrációt Önnek kell elvégeznie. Az eljárás
menete a következő:

1./ Kattintson az ügyvédi regisztráció belföld vagy külföld menűelemre.

2./ A képernyőn egy űrlap jelenik meg, amelyet ki kell töltenie. A csillaggal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tud regisztrálni.  A felsorolások egy részénél több lehetőség is megadható. (pl. jogterület, szakképesítés, nyelv )   

3./ A "Megjegyzés" rovatba tetszés szerint mindazt beírhatja, amely a kérdőívben nem szerepel, de Ön mégis fontosnak tartja közölni. Írhat az irodájáról, vagy akár önmagáról. A "szakmai gyakorlat " címszó alatt felsorolhatja mindazt, amit pályafutásából fontosnak érez közölni, természetesen írhat a praxisáról, megjelölheti az esetleges külföldi tanulmányait, publikációit stb.

Külföldi ügyvédek figyelmébe !
Amennyiben a "szakterület" felsorolásban nem talál olyat, amely a saját praxisának megfelelne, kérjük ezeket a  jogterületeket  a "szakmai gyakorlat " rovatba írja be  - ha a magyar megnevezést nem ismeri, akár angolul is -, és a szükséges javítást mi elvégezzük. Ugyanez a helyzet, ha olyan nyelven beszél, amelyet a felsorolásunk nem tartalmaz.

4./ Amennyiben a kérdőívet nem töltötte ki helyesen, ezt a program jelezni fogja, és megjelöli azt is, mi a probléma.

5./ Az eljárás végén a "regisztráció" feliratra kattintva megtörténik adatainak a rögzítése.
FONTOS ! Regisztrációja nem jelenik meg azonnal az interneten, hanem csak a program belső adatbázisában látható, mindaddíg, amíg a szolgáltató nem tekinti át a felvitt adatokat. Erre elsősorban azért van szükség, hogy  illetéktelenek ne éljenek vissza a regisztrációs lehetőséggel.
Adatainak aktiválása a regisztrációt követő 1-2 napon belül megtörténik. Reméljük megérti, hogy erre az intézkedésre a szolgáltatás hitelessége miatt, mind a kívülálló felhasználók, mind a  regisztrált ügyvédek érdekében szükség van.

Adatmódosítás: Mindaddíg, amíg a "regisztráció" gombra nem kattint rá, adatait szabadon módosíthatja (javíthatja)  A regisztráció után viszont ez a lehetőség megszűnik. Ezért kérjük, hogy a felvitt adatokat a regisztráció Ön általi végleges rögzítése előtt figyelmesen olvassa át, ellenőrizze. 

Későbbi adatmódosítás úgy lehetséges, hogy a változtatni kívánt adatokat e-mailben eljuttatja a szolgáltatóhoz, aki a módosítást elvégzi. A másik  lehetőség, hogy a módosított adatokkal újra regisztrálja magát. A módosítás internetre történő aktiválása ilyen esetekben is egy-két napot igénybe vesz.

Köszönjük, hogy élt a lehetőséggel, és reméljük az adatbázisban történő részvétel eredménye  megfelel majd a várakozásainak.

 

MAGYAR MEGYÉK
Megye: